Meer resultaten voor workshop zilveren sieraden maken

 
 
workshop zilveren sieraden maken
 
Zozilver.
DIVERSE SIERADEN GEMAAKT DOOR CURSISTEN. WERK VAN CLAUDIA BAKKER. ZILVEREN AANSCHUIFRINGEN WORKSHOP. Zilveren Sieraden Maken in 1 Dag? Dat kan echt met de Zilverklei Workshops van ZoZilver! De hele leuke workshop, die wordt gegeven aan kleine groepen van 1 tot 5 cursisten.
Workshop zilveren ring maken Arto Edelsmeden.
Workshop: trouw-/relatiering maken. Maak jullie trouwdag nog specialer met zelfgemaakte zilveren of gouden ringen. Je hoeft natuurlijk niet per se te trouwen om een mooie ring te dragen. Een relatie of vriendschapsring kan natuurlijk ook! Geniet van een geheel verzorgde dag. 295, per stel. Maak kennis met het eeuwenoude beroep van de edelsmid. In deze cursus leer je werken met de verschillende materialen, gereedschappen en basistechnieken die bij het vak komen kijken. Na afloop kun je eenvoudige sieraden smeden.
Edelsmeden Leeuwarden Workshop Ring maken Edelsmeden Leeuwarden.
Leuk is ook om speciaal voor iemand een ring te maken of de workshop kado te doen. Ben je enthousiast geraakt dan kun je ook instappen bij de cursus! Kosten zijn 75, inclusief verbruikt gereedschap, koffie, thee, lekkers en btw.
Workshop cursus sieraden maken edelsmeden Utrecht The Gold Xperience.
Dank" je wel voor de leuke leerzame dag en respect voor het edelsmeden, want ik wist dat het veel werk was maar dan blijkt er toch nóg meer bij te komen kijken voordat een mooie ring of ander sieraad ontstaat." Na" een leuk dagje en veel geduld toch nog iets leuks gemaakt. Met hulp van Charlotte een superdag gehad. Hartstikke" leuke workshop sieraden maken, met ook nog eens een topresultaat.
Atelier An Edelsmeden Workshops Collecties.
Tijdens de workshop edelsmeden maakt u in een dag een draagbaar en uniek zilveren sieraad met een persoonlijke draai. Neem rustig een kijkje op het onderstaande flimpje en op facebook An Edelsmid. Zelf een zilveren ring, hanger of oorbellen maken aan de hand van een groot aanbod van voorbeelden.
Zilveren sieraden maken Creatief.nl.
lees dan hier verder. zilveren sieraden maken. Maak zonder enige ervaring zilveren Sieraden. De zilveren sieradenworkshop is bedoeld voor deelnemers die niet of nauwelijks bekend zijn met het werken met zilver. In deze workshop staat niet het edelsmeden maar het spelen met zilver centraal.
Gezellige middag zilveren ring maken!
Gezellige middag zilveren ring maken! Je eigen, unieke ontwerp. Je bedenkt helemaal zelf hoe je je zilveren creatie wilt hebben. Een gezellige workshop. De vakkundige begeleiding helpt je om het mooiste resultaat te krijgen. Solderen, vijlen, polijsten. Personaliseer je cadeau.
workshop Goudsmid Best goudsmid Best en vingerafdruk-sieraden Best, recyclen van goud.
Gedenksieraden van Impona. Workshop oud-goud omsmelten. Workshop zilveren ring maken. Workshop zilveren hanger maken. Workshops 2 pers. gouden sieraden veranderen. oudgoud omsmelten vlakbij eindhoven. workshop zilveren ring. Smeed en ontwerp een zilveren ring. In deze edelsmeed workshop is alles mogelijk.
Zilveren Ring Standaard Workshop Fundustry Events.
Je eigen gemaakte ring krijg je mee in een mooie verpakking inclusief een zilverpoetsdoekje. Wil je een bredere ring of een extra ring maken? Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om extra materiaal aan te schaffen standaard wordt deze workshop geleverd met een 5 mm zilveren ring.:
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
Workshop Zilveren Armband nr. Tijdens deze workshop maak je een zilveren armband. Er zijn verschillende variaties mogelijk. Je kunt ook 3 rinkelarmbandjes maken of een mooie tekst in de armband graveren. Onder onze begeleiding mag je het allemaal zelf doen! Mini Cursus nr. Wil je iets meer weten over edelsmeden of een speciaal sieraad maken? Doe dan een mini-cursus! Tijdens deze dag leer je iets over de werkwijze van de edelsmid en krijg je de gelegenheid om een setje van 2 sieraden of één bijzonder sieraad te maken.

Contacteer ons