Zoeken naar onderhoud zilveren sieraden

 
 
onderhoud zilveren sieraden
 
Onderhoud van zilver Kettingenenarmbanden.com.
Onderhoud van zilver. Enkele tips voor het onderhoud van uw zilveren sieraden. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw zilveren sieraad, en het in goede staat te houden, is het van belang op een aantal zaken te letten.
5 Tips voor het Onderhouden van Zilveren Sieraden. Facebook. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Wij adviseren deze geoxideerde zilveren sieraden op te poetsen met een geïmpregneerde zilverdoek. Neem contact op met de Brandfield klantenservice. Zijn nog niet al je vragen over de verkleuring en het onderhoud van zilveren sieraden beantwoord? Neem gerust contact op met de Brandfield klantenservice.
Sieraden onderhoud.
Bestel je de zilveren of gouden? Dan krijg je de kosten van het testmodel retour. Hoe bestel ik een testmodel? Selecteer bij het configureren van jouw product het rode materiaal testmodel. Product materiaal info. Sieraden onderhoud hoe onderhoud je sieraden.
Onderhoud sieraden.
Gebruik alleen zilverpoets dat speciaal voor zilveren sieraden is ontwikkelt en niet om je zilveren bestek mee te poetsen. Het schoonmaken van je zilveren sieraden met een poetsdoek. Speciale poetsdoeken voor zilveren sieraden zijn over het algemeen de veiligste oplossing voor het reinigen van dit edele metaal.
Hoe kun je sieraden het beste onderhouden? Lucardi.nl.
Dompel je sieraad een paar seconden onder, spoel het af, wrijf het droog en tadaaa: je sieraad heeft zijn mooie glans terug. Je kunt ook kiezen voor onze poetsdoek voor gouden sieraden, waarmee je je sieraad op kunt wrijven tot hij glanst. Schoonmaken van zilveren sieraden.
Alles over zilveren sieraden Lucardi.nl.
Onderhoud van zilveren sieraden. Sieraden zijn altijd gevoelig voor invloeden van buitenaf, ook als dit een edelmetaal is. Zo kan het dus gebeuren dat je zilveren sieraden wat doffer worden naar verloop van tijd. Dit komt bijvoorbeeld door parfum, zeepresten of de zuurgraad van je huid.
bol.com Sieraden schoonmaken? Bekijk de tips.
Gouden en zilveren sieraden schoonmaken. Gouden en zilveren sieraden blijven het mooist als je ze goed verzorgt. Dit kan in een zeepsopje van groene of elke andere milde zeep en warm water. Borstel het sieraad voorzichtig schoon met een zachte tandenborstel en spoel het sieraad daarna af met lauw water.
Praktische tips voor het schoonmaken van zilver.
Bewaar je as, want door je zilveren sieraden op te poetsen met as en niet te vergeten goed af te spoelen met lauw water, zullen je kostbaarheden weer stralen als nooit tevoren. Verkleuring van zilveren sieraden is helaas bijna niet te voorkomen.
Onderhoud sieraden.
Wikkel ze in een zachte doek of leg ze in een doosje, zodat ze niet met andere sieraden in aanraking komen waardoor onnodige krassen of beschadigingen kunnen ontstaan. Gouden, zilveren en titanium sieraden blijven mooi door ze af en toe voorzichtig schoon te borstelen in een sopje van bijvoorbeeld zachte groene zeep.
Onderhoud.
Juiste onderhoud en gebruiksregels gouden en zilveren sieraden.: Bescherm uw sieraad tegen krassen en butsen. Laat uw sieraad geen contact maken met harde oppervlakten en doe uw sieraad niet aan boven een harde vloer. Doe uw sieraad af, voordat u gaat sporten, u huishoudelijk werk gaat doen of ander ruw werk, en wanneer u gaat slapen of douchen.

Contacteer ons