Meer resultaten voor groothandel sieraden zilver

 
 
groothandel sieraden zilver
 
AYU Trade, Groothandel in zilveren sieraden en onderdelen.
Vandaar dat wij een groot deel van het jaar op Bali zijn, waarbij onze distributeur in Nederland de orders verzorgt. In deze webwinkel verkopen wij Sterling zilver, stainless steel, edelstenen en zoetwaterparels. Het assortiment bevat sieraden, kralen en onderdelen om zelf sieraden te maken.
Zilveren sieraad onderdelen Sterling 925 Ilona's' Silver Gemstones.
Om het kiezen wat makkelijker voor je te maken, hebben we ze voor je in overzichtelijke rubrieken geplaatst. Snuffel 24/7 in onze online groothandel en ontdek zelf onze uitgebreide collectie sterling zilveren sieraad onderdelen. En ontbreekt het je even aan inspiratie? Neem dan een kijkje in de rubriek inspiratie. Hier vind je originele tips en voorbeelden om onze sterling zilveren sieraadonderdelen te verwerken. Zilveren sieraadonderdelen online kopen. Vindt je het leuk om zelf sieraden te ontwerpen en maken?
Zilveren Sieraden Groothandelzilver, Ringen zilver, oorbellenzilveren, hanger.
zilver Risima, groothandel in sieraden.
Alle sieraden uit de categorie worden geimporteerd uit china. De sieraden zijn 925 gestempeld maar hebben geen juweliers keurmerk. 3 zilveren kettingen met hanger. 3 schakelkettingen, lengte 4045, en 50 cm. lengte zowel ketting als hanger hebben een stempel 925. Huidige combinatie niet voorradig. Meer informatie Bestellen. 3 zilveren kettingen met hangers. 3 schakelkettingen in 45, 55 5n 65 cm lengte. zowel de kettingen als de hangers hebben een stempel 925. Huidige combinatie niet voorradig. Meer informatie Bestellen. 6 zilveren kettingen met hanger. 6 schakelkettingen in 4045505560, en 65 cm en 6 verschillende hangers. zowel ketting als hanger hebben een stempel 925. Huidige combinatie niet voorradig. Meer informatie Bestellen. 6 zilveren schakelkettingen in verschillende lengtes, 925 gestempeld. 7 sterling silver schakel kettingen2mm, in de volgende lengtes: 1x 40cm45cm50cm55cm60cm, 65cm. Zilver gemaakt voor dage.
zilveren sieraden Fabrikant producent bedrijven.
Onze collectie omvat 925 zilveren ringen, oorringen, armbanden, hangers en kralen met diverse. Leverancier van: Juwelen en sieraden sterling zilveren sieraden zilveren sierraden zilveren hangers oorbellen van zilver zilveren ringen armbanden kleine parels. Neem contact op met dit bedrijf. Beheyt Jewels is inmiddels uitgegroeid tot de nummer één leverancier van gouden en zilveren sieraden in België en Luxemburg en is tevens een belangrijke speler geworden op de Franse markt. Leverancier van: Juwelen en sieraden sieraden groothandel sieraden Goud Juwelen.
Sieraden Groothandel Uit Voorraad Inkopen PreciousJewel.
Alles wordt geproduceerd van het beste materiaal en met de modernste productietechnieken, zodat u bij ons altijd kwalitatieve sieraden kunt inkopen. Onze sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver 925. De piercings zijn geproduceerd met de beste kwaliteit chirurgisch staal 316L. Koop uw sieraden bij deze groothandel.
Groothandel sieraden Behave.
De sieraden en accessoires die wij als groothandel produceren en importeren worden geselecteerd op basis van hun kwaliteit en de nieuwste modetrends. Tegelijkertijd houden wij ons aanbod zo breed mogelijk, zodat we voor iedere stijl een ruime keuze kunnen aanbieden.
Sterling Zilveren Sieraden Onderdelen Zilverland Zilveren Sieraden Onderdelen Edelstenen Kralen.
In onze webwinkel vindt u een groot assortiment van beste kwaliteit sterling zilveren zilver 925 sieraden onderdelen voor al uw ontwerpen. Zilverland biedt een grote selectie van sterling zilveren sieraden onderdelen zilver 925, edelsteen kralen, zoetwaterparels, leerkoord en edelsteen sieraden.

Contacteer ons