Resultaten voor cursus zilveren sieraden maken

 
 
cursus zilveren sieraden maken
 
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Zelf sieraden of kandelaars maken onder begeleiding van een vakbekwame docent? Voor particulieren zijn de cursussen professioneel goudsmeden en zilversmeden interessant. Daarnaast zijn er verdiepende cursussen op diverse vakgebieden. Wil je sieraden maken, dan kies je voor een cursus professioneel goudsmeden.
Workshop zilveren ring maken Arto Edelsmeden.
Workshop: trouw-/relatiering maken. Maak jullie trouwdag nog specialer met zelfgemaakte zilveren of gouden ringen. Je hoeft natuurlijk niet per se te trouwen om een mooie ring te dragen. Een relatie of vriendschapsring kan natuurlijk ook! Geniet van een geheel verzorgde dag. 295, per stel. Maak kennis met het eeuwenoude beroep van de edelsmid. In deze cursus leer je werken met de verschillende materialen, gereedschappen en basistechnieken die bij het vak komen kijken. Na afloop kun je eenvoudige sieraden smeden.
Zozilver.
Ja natuurlijk, met kneedbaar zilver is het maken van een zilveren sieraad echt niet zo moeilijk als je denkt. Kijk bij de foto's' en zie wat andere cursisten gemaakt hebben in de diverse Workshops! Wil je meer informatie over de Zilveren Sieraden Workshops of de Armbandenworkshops, bel Claudia Bakker 06-24274957 of mail claudia@zozilver.nl ZoZilver Sieraden Workshops, Lisztstraat 7, 2901 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Vlakbij Rotterdam.
Cursus en Workshops Den Haag Poelie Jansen Sieraden.
Heb je altijd al eens met metaal willen werken of sieraden in zilver willen maken? Dan is dit een leuke cursus om achter het geheim van de smid te komen. Je leert van begin af aan ontwerpen, zagen, vijlen, solderen en uiteindelijk polijsten glimmend maken van je zelfgemaakte sieraad. Sieraden Workshop Maak je diabolo ring in één dag. Wil je met je vrienden, familie of wellicht met je collegas in een middag kennis maken met het goudsmeden en een zilveren ring maken?
Atelier An Edelsmeden Workshops Collecties.
Workshop draad maken. Zilveren sieraad maken. Zilveren ring, hanger of oorbellen. Geschikt voor een bedrijfs, team, vrijgezellen, familie, vriendinnen en verjaardagsuitje. Ook een origineel cadeau voor Sara en Abraham, 50 jaar. U kunt, in één dag, een eigen zilveren sieraad maken.
Workshop cursus sieraden maken edelsmeden Utrecht The Gold Xperience.
Dank" je wel voor de leuke leerzame dag en respect voor het edelsmeden, want ik wist dat het veel werk was maar dan blijkt er toch nóg meer bij te komen kijken voordat een mooie ring of ander sieraad ontstaat." Na" een leuk dagje en veel geduld toch nog iets leuks gemaakt. Met hulp van Charlotte een superdag gehad. Hartstikke" leuke workshop sieraden maken, met ook nog eens een topresultaat.
Gezellige middag zilveren ring maken!
In één ochtend of middag ga je onder vakkundige begeleiding van de edelsmid een unieke zilveren ring maken. In het atelier heeft iedereen een eigen complete werkplek. Als je geen idee of inspiratie hebt, dan kun je gebruik maken van voorbeelden in het atelier.
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
Workshop Zilveren Armband nr. Tijdens deze workshop maak je een zilveren armband. Er zijn verschillende variaties mogelijk. Je kunt ook 3 rinkelarmbandjes maken of een mooie tekst in de armband graveren. Onder onze begeleiding mag je het allemaal zelf doen! Mini Cursus nr. Wil je iets meer weten over edelsmeden of een speciaal sieraad maken? Doe dan een mini-cursus! Tijdens deze dag leer je iets over de werkwijze van de edelsmid en krijg je de gelegenheid om een setje van 2 sieraden of één bijzonder sieraad te maken.
Edelsmeden Leeuwarden Workshop Ring maken Edelsmeden Leeuwarden.
Leuk is ook om speciaal voor iemand een ring te maken of de workshop kado te doen. Ben je enthousiast geraakt dan kun je ook instappen bij de cursus! Kosten zijn 75, inclusief verbruikt gereedschap, koffie, thee, lekkers en btw.
workshop Goudsmid Best goudsmid Best en vingerafdruk-sieraden Best, recyclen van goud.
Workshop zilveren ring maken. Workshop zilveren hanger maken. Workshops 2 pers. gouden sieraden veranderen. oudgoud omsmelten vlakbij eindhoven. workshop zilveren ring. Smeed en ontwerp een zilveren ring. In deze edelsmeed workshop is alles mogelijk. Je eigen ontwerp en ideeën zetten we samen om in een mooie ring.

Contacteer ons